Opinie

9,5
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,5
Komfort
9,0
Lokalizacja obiektu
9,7
Udogodnienia
9,2
Personel
10
Stosunek jakości do ceny
9,6

Opinie

    pl

    Ocena

    8,8
    22 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl

    Ocena

    8,3
    8 kwietnia 2018
    Fantastyczni gospodarze, otwarci na potrzeby gości. Rozmawiają o wszystkim i doradzają w sprawie wędrówek po Słowackim Raju oraz po całej Słowacji. Super kontakt
    pl

    Ocena

    9,6
    5 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Lech
    pl

    Ocena

    10
    7 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    8,3
    27 sierpnia 2017

    Słowacja jest piekna

    Obecnosc rozmownych owiec na podworku zabawiala dzieci,na miejscu pyszne piwo umilało wieczorne spotkania w przestrzennej kuchni i jadalni.cudowny widok Tatr na porannym spacerze Przesympatyczni Gospodarze Dziękujemy
    naamahia
    pl

    Ocena

    10
    24 sierpnia 2017

    Super obiekt. Przyjaźni gospodarze. Obiekt świetny dla rodzin.

    Daniel
    pl

    Ocena

    10
    6 sierpnia 2017
    Super miejsce zarówno dla dzieci (domek na drzewie, owieczki, stół pingpongowy, trampolina) jak i dorosłych (hamaki, domek z grillem, piwo z beczki). Blisko do wielu ciekawych miejsc na Słowacji. Park Narodowy Słowacki Raj 2km. Gospodarze bardzo mili i pomocni przy planowaniu wycieczek. Piękne widoki na góry z ogródka.
    Adam
    pl

    Ocena

    9,6
    23 lipca 2017

    Bardzo fajne miejsce u bram Słowackiego Raju...

    Miło, sympatycznie i bardzo fajnie. Super baza wypadowa do słowackiego Raju jaki i niedalekich Tatr. Bardzo pomocni i przyjaźni gospodarze.
    Anna
    pl

    Ocena

    9,6
    23 lipca 2017

    Bardzo ładny dom prowadzony z sercem

    Przestronne i czyste pokoje z pięknym widokiem na góry, blisko szlaków turystycznych. Serdeczni gospodarze podpowiadają co warto zwiedzić. Wystrój z artystycznym, oryginalnym klimatem
    Robert
    pl

    Ocena

    10
    11 lipca 2017
    Bardzo blisko Słowackiego Raju. Mili i pomocni właściciele.
    Paweł
    pl

    Ocena

    10
    10 lipca 2017

    Świetna baza wypadowa na szlaki Słowackiego Raju

    Cisza, spokój, miła atmosfera, mili i pomocni gospodarze, blisko na szlaki
    Bartosz
    pl

    Ocena

    8,3
    5 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    MONIKA
    pl

    Ocena

    10
    1 lipca 2017

    Bardzo fajne miejsce.

    Wspaniali właściciele.
    Małgorzata
    pl

    Ocena

    9,6
    20 czerwca 2017

    Spokój, cisza i komfort

    Interesujące i komfortowe miejsce. Fajny klimat, który robią m.in. obrazy gospodarzy. Duże pokoje i ładnie urządzone. Czysta łazienka. Bardzo miły i pomocny gospodarz.
    Piotr
    pl

    Ocena

    10
    19 czerwca 2017

    Polecam

    Dobra baza wypadowa do wycieczek do Słowackiego Raju. Sympatyczni gospodarze :-)
    Zbigniew
    pl

    Ocena

    10
    18 czerwca 2017

    Rodzinny wypad do Słowackiego Raju

    Świetna lokalizacja - blisko Słowackiego Raju. Wyjątkowi gospodarze - bardzo mili i komunikatywni. Ogród z trampoliną i domkiem na drzewie to raj dla dzieci. Ogólnie - rewelacyjne warunki na pobyt z dziećmi. Kuchnia świetnie wyposażona, lodówka do dyspozycji. Nie trzeba zmywać naczyń - gospodarze wrzucają je hurtem do zmywarki. Wielki plus - dzięki.
    Martin
    cz

    Ocena

    10
    13 maja 2018

    Incredible atmosphere and lovely owners

    The atmosphere of this property is incredible. Everything is beautifully decorated and the hammocks and the swing in the garden are ideal for resting after hiking. The owners are very friendly, always willing to recommend the best places to visit in the area. The property is very close to the Slovak Paradise National Park, so we had no problem going hiking without a car. The overall feel of the place is very cosy and homely, and we will most definitely visit it again.
    Mountainer
    pl

    Ocena

    10
    7 maja 2018
    Bed way too soft, what is not healthy for your back. It was way more soften than it might be taken as my personal preference.
    Perfectly friendly place.
    Bruno
    il

    Ocena

    8,8
    23 lipca 2017

    Good base for your Tatry experience!

    It could be useful to fix some curtains in the bath rooms. They enable pets although its clearly stated at the website that they don't.. that could be sometimes not too comfortable especially when barking disturbs your sleep early morning :( Payment is made by cash only.
    Good location & quiet neighborhood, nearby the famous Such Bella and only 30-60 minutes driving from most of the attraction at the Tatry region. Great and very friendly hosts. nice breakfast. the shared kitchen enables nice interaction with other guests from different countries. Great value for money.
    Joanna
    pl

    Ocena

    9,2
    21 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii